Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Федоренко I$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Демидов О. А. 
Оцінка адаптивної здатності ліній пшениці ярої в умовах Лісостепу України [Електронний ресурс] / О. А. Демидов, С. О. Хоменко, I. В. Федоренко, Р. М. Близнюк, Є. А. Кузьменко // Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин. - 2016. - № 1. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/stopnsr_2016_1_11
Мета. Виділення ліній пшениці ярої з підвищеним адаптивним потенціалом. Методи. Польовий, статистичний. Результати. Виділено лінії з кращою адаптивною здатністю пшениці м’якої ярої ‘Еритроспермум 13-39’, ‘Лютесценс 11-16’, ‘Лютесценс 05-24’, ‘Лютесценс 10-36’ та твердої ярої ‘Меланопус 10-02’ (біотип 2), ‘Меланопус 10-02’, ‘Меланопус 10-03’, ‘Гордеіформе 12-12’. На державне сортовипробування передано сорти з підвищеною адаптивною здатністю пшениці м’якої ярої ‘Злата’, ‘Дубравка’, ‘Оксамит миронівський’, ‘Божена’ та твердої – ‘МІП Райдужна’, ‘Магдалена’. Висновки. На основі аналізу параметрів урожайності та її варіабельності під дією мінливості чинників довкілля виділено лінії пшениці м’якої та твердої ярої з підвищеною адаптивною здатністю. Кращі зазагальною адаптивною здатністю лінії пшениці ярої було передано на державне сортовипробування. У 2014 р. передали сорт пшениці м’якої ярої ‘Злата’ та твердої – ‘МІП Райдужна’, в 2015 р. – сорти пшениці м’якої ярої ‘Дубравка’, ‘Оксамит миронівський’, ‘Божена’ та твердої – ‘Магдалена’.Цель. Выделение линий пшеницы яровой с повышенным адаптивным потенциалом. Методы. Полевой, статистический. Результаты. Выделены линии с лучшей адаптивной способностью пшеницы мягкой яровой ‘Эритроспермум 13-39’, ‘Лютесценс 11-16’, ‘Лютесценс 05-24’, ‘Лютесценс 10-36’ и твердой яровой ‘Меланопус 10-02’ (биотип 2), ‘Меланопус 10-02’, ‘Меланопус 10-03’, ‘Гордеиформе 12-12’. На государственное сортоиспытание переданы сорта с повышенной адаптивной способностью пшеницы мягкой яровой – ‘Злата’, ‘Дубравка’, ‘Оксамит мироновский’, ‘Божена’ и твердой – ‘МИП Райдужна’, ‘Магдалена’. Выводы. На основе анализа параметров урожайности и ее вариабельности под действием изменчивости факторов окружающей среды выделены линии пшеницы мягкой и твердой яровой с повышеннойадаптивной способностью. Лучшие по общей адаптивной способности линии пшеницы яровой были переданы на государственное сортоиспытание. В 2014 г. переданы сорта пшеницы мягкой яровой ‘Злата’ и твердой – ‘МИП Райдужна’, в 2015 г. – сорта пшеницы мягкой яровой ‘Дубравка’, ‘Оксамит мироновский’, ‘Божена’ и твердой – ‘Магдалена’.Purpose. Selecting spring wheat lines with increased adaptive capacity. Methods. Field experiments, statistical evaluation. Results. Lines of spring soft wheat with better adaptive capacity were identified (‘Erythrospermum 13-39’, ‘Lutescens 11-16’, ‘Lutescens 05-24’, ‘Lutescens 10-36’) and spring durum wheat (‘Melanopus 10-02’ (biotype II), ‘Melanopus 10-02’, ‘Melanopus 10-03’, ‘Hordeiforme 12-12’). Spring soft wheat varieties ‘Zlata’, ‘Dubravka’, ‘Oksamyt Myronivskyi’, ‘Bozhena’ and spring durum wheat varieties ‘MIP Raiduzhna’, ‘Magdalena’ with increased adaptive capacity were passed for State variety testing. Conclusions. With regard to the analysis of parameters of yield capacity and its variability under the influence of changing environmental factors, soft and durum spring wheat lines with increased adaptive capacity were identified. The best spring wheat lines for general adaptive capacity were passed for State variety testing. Soft spring wheat variety ‘Zlata’ and durum spring wheat variety‘MIP Raiduzhna’, in 2014, and such soft spring wheat varieties as ‘Dubravka’, ‘Oksamyt Myronivskyi’, ‘Bozhena’ and spring durum wheat variety ‘Magdalena’, in 2015, were passed for State variety testing.
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.084 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Федоренко I. А. 
Основні напрями державного регулювання інноваційної діяльності підприємництва в Україні [Електронний ресурс] / I. А. Федоренко, I. О. Тереховська // Причорноморські економічні студії. - 2018. - Вип. 35(2). - С. 40-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2018_35(2)__9
Попередній перегляд:   Завантажити - 206.399 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Федоренко I. А. 
Комплексний підхід до визначення сутності фінансової стійкості промислового підприємства [Електронний ресурс] / I. А. Федоренко, В. О. Верещак, А. О. Яцишина // Причорноморські економічні студії. - 2019. - Вип. 45. - С. 77-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2019_45_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 212.626 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Федоренко I. А. 
Аналіз зовнішньоекономічної діяльності як складової частини механізму управління конкурентоспроможністю торговельних підприємств [Електронний ресурс] / I. А. Федоренко, Ю. О. Коломієць, К. Ю. Коломойцева // Причорноморські економічні студії. - 2020. - Вип. 58(2). - С. 56-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2020_58(2)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 260.508 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Федоренко I. А. 
Обґрунтування вибору стратегії фінансового оздоровлення промислового підприємства [Електронний ресурс] / I. А. Федоренко, В. В. Сисоєв, С. С. Самохіна // Причорноморські економічні студії. - 2021. - Вип. 64. - С. 79-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2021_64_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 261.78 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського